Snart väntar högsäsong för markarbeten i Östersund

Snart väntar högsäsong för markarbeten i Östersund

Hej på er alla fina följare

Här i Östersund ligger det ännu snö men isarna och börjat smälta och man märker att våren är på väg. När snön har smält bort så kommer alla markarbeten att komma igår ordentligt. Här uppe är ju säsongen ganska kort för det så då blir det väldigt intensivt för alla företag som jobbar med det. Vissa uppdrag inom markarbeten kan man ju göra ändå men många måste marken vara fri från snö och kälen måste ha släppt. Både när man ser till olika grävarbeten och om man kanske ska lägga asfalt eller plattor så måste man vänta till vintern är förbi.

Med tanke på att vi har väldigt lång vinter här uppe så får de mycket att göra snart när våren och sommaren väl är här. Men då och andra sidan kan de jobba nästan dygnet runt eftersom vi nästan aldrig har mörkt här under en lång period. Jag skulle inte vilja bo någon annanstans än här i Östersund för jag trivs bra med vintern och att ha det lite svalare, dessutom älskar jag naturen och miljön här uppe. Jag är född och uppvuxen här men sedan pluggade jag några år och flyttade runt i Sverige innan jag flyttade tillbaka och kände att jag aldrig med vill flytta från Östersund.

?Just nu jobbar jag hemifrån precis som så många andra och jag har tur att ha ett sådant jobb där jag kan göra det. Skönt att kunna ha det så flexibelt att kunna ta en längre paus mitt på dagen för att ta tillvara på solljuset under en skön promenad. Då rensar man huvudet och så kan man jobba bättre igen sen. Hoppas nu att ni har en fantastisk dag oavsett vart i landet ni befinner er och om ni kan jobba som vanligt eller jobbar hemifrån. Var rädda om er och ta hand om er hälsa!


Kommentarer är stängda.