Nytt kök i sommarstugan

Nytt kök i sommarstugan

Hej på er alla denna härliga söndag, jag är ute i sommarstugan, i en underbart vacker natur och miljö, där jag grejar. Jag tycker det är roligt att snickra och är rätt så bra på det, men sedan finns det vissa saker som jag tycker att det är bäst att lämna över till professionella snickare i Norrköping. Köket som var väldigt nedslitet och omodernt tyckte jag att jag inte ville ge mig på själv så jag hörde av mig till ett företag som heter MV:S Allservice eftersom det är ett företag som jag hade hört genom en vän skulle vara bra att vända sig till om man behöver få hjälp av snickare i Norrköping.  

Det gick inte ens att spara de gamla stommarna utan hela köket fick rivas ut och sedan byggdes det ett helt nytt kök, och för att få ett större kök än innan revs även en vägg ut, och det gjorde att även planlösningen öppnades upp och hela nedervåningen blev ljusare och luftigare. Inte nog med att dessa snickare såg till att bygga ett nytt modernt kök, de målade också om hela nedervåningen för det är inte bara snickare som arbetar på det här företaget, hos dem finns det även målare. Det blev ett fint kök som jag trivs med, och jag tycker att dessa snickare i Norrköping som gjorde den här köksrenoveringen var duktiga och de var även noga med att se till så att köket blev utifrån hur jag ville få det. Jag kan definitivt rekommendera MV:S Allservice till er som behöver få hjälp av snickare i Norrköping med omnejd. Nu håller jag på att helt på egen hand snickra en altan, och det verkar gå vägen, så jag är som jag sa duktig på att snickra även om kök ligger utanför min kompetens. 


Kommentarer är stängda.