Jag fick hjälp att bli av med några stubbar

Jag fick hjälp att bli av med några stubbar

Hej och goddagens! Vad har ni hittat på i helgen då? Själv blev det inte mycket gjort, jag skulle ju klippt gräset men eftersom regnet vräkte ner var det inget att tänka på. Det blev till att sitta inomhus och äta gott och ta det lugnt, inget ont utan att det har något gott med sig! Jag är glad över att jag har fått hjälp under sommaren med att fräsa bort några stubbar. Jag tänkte att det kunde vara bra för er att känna till att det finns ett företag som sysslar med stubbfräsning i Skövde och Tibro och i grannkommunerna, ett företag som heter Hellgrens Stubbfräsning.  

 

Jag är så otroligt glad över att det här företaget kunde hjälpa mig med det här så därför bestämde jag mig för att skriva ett blogginlägg om just detta. Kanske har du någon stubbe som du vill bli av med? Om du är som jag kanske du under en längre tid stört dig på en stubbe eller flera som så retligt har stått i vägen. Jag hade irriterat mig i minst ett år utan att jag gjort något för att komma tillrätta med problemet men en dag fick jag nog. Jag fick då reda på av en god vän att det här företaget finns och min vän som också han fått hjälp med en stubbfräsning i Skövde hade bara gott att säga om Hellgrens Stubbfräsning. Han som kom och hjälpte mig med stubbfräsningen var så oerhört duktig. Jag borde förstås ha tagit hjälp långt tidigare så nu vill jag be er att inte fördröja detta så som jag gjorde, utan ring till Hellgrens Stubbfräsning så kan ni få hjälp med er stubbfräsning i Skövde eller Tibro rätt så omgående. 

 


Kommentarer är stängda.