Grävhjälp i samband med inkoppling på vattennätet

Grävhjälp i samband med inkoppling på vattennätet

Hejsan allesammans och hoppas att er dag har varit bra så här långt. Det var längesedan jag skrev till er på bloggen så det är riktigt roligt att åter ha fattat pennan för att skriva det här inlägget som kommer att handla om Nords Motor i Kristinehamn AB, ett företag som utför grävarbeten i Karlstad. 

Det har grävts i trädgården så det står härliga till. Det var dags att koppla in sig på det kommunala vattennätet och därför behövde bokstavligt talat halva trädgården grävas upp, i alla fall ett område på 10 X 2 meter, det var nämligen där som vattenledningen skulle grävas ner. Till sådana här jobb, och många andra slags jobb, krävs det professionell hjälp av något företag som utför grävarbeten i Karlstad med omnejd, och det är ju ett sådant företag som Nords Motor i Kristinehamn AB är. Innan jag vände mig till dem var det förstås inte så där på rak arm alldeles enkelt att veta till vilket företag jag skulle vända mig till. Efter att ha hört mig för i bekantskapskretsen fick jag det här företaget som tips utav en bekant som även han hade fått deras hjälp och därför kändes det betryggande för mig att vända mig till dem. Nu är vi i alla fall två personer som är nöjda och belåtna och jag hoppas att ni som nu eller längre fram behöver hjälp med grävarbeten i Karlstad ska överväga om inte ni också skulle ta och vända ert till Nords Motor i Kristinehamn AB. 


Kommentarer är stängda.