Ett företag i Västerbotten

Ett företag i Västerbotten

Det är en kall och klar höstdag idag och jag står och kikar ut över min trädgård. För ett år sedan såg här helt annorlunda ut, för då hade min vackra villa ännu inte byggts. Här var enbart en bit mark med massor av träd, och det var träd lite överallt som jag behövde få hjälp med att få bort. Då talade jag med en kollega som berättade att det finns ett företag som heter Tilly, Fredrik, och att det här företaget är behjälpliga inom trädfällning i Umeå och Skellefteå. 

 

Min kollega hade själv anlitat sig av Tilly, Fredrik och rekommenderade mig att göra detsamma och det har jag verkligen inte ångrat. Fredrik avlägsnade träd i en rasande fart, och när det jobbet väl var gjort kunde jag ta hit andra hantverkare, bland annat ett företag som var här och gjöt husgrunden. Jag ska givetvis återkomma till er i ett senare inlägg och berätta om företaget som gjöt grunden och allt annat som hade med husbygget att göra, men i det här inlägget tänkte jag att jag skulle prata om Tilly, Fredrik och hjälpen han kan ställa upp på när det kommer till det här med trädfällning i Umeå och Skellefteå. Jag skulle vilja att ni som behöver den här hjälpen ska låta Tilly, Fredrik få hjälpa även er, för han har verkligen expertkunskaper. Tilly, Fredrik kan hjälpa er som behöver mycket hjälp, som jag, men också er som behöver hjälp endast med ett enstaka träd. Om det är något ni funderar på kan ni alltid gå in på hemsidan och där läsa mer om dessa tjänster inom trädfällning i Umeå och Skellefteå som erbjuds. 


Kommentarer är stängda.