Det här är ett företag som har varit till god hjälp

Det här är ett företag som har varit till god hjälp

God morgon alla fina läsare och välkomna in till bloggen. Äntligen har jag flyttat till Falkenberg. Här får jag bo nära naturen som jag alltid har önskat. Idag ska jag berätta om hur det gick till när taket skulle målas. Jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er om ni precis som jag behöver hjälp inom takmålning i Falkenberg. Om ni funderar på att måla taket så skulle jag vilja rekommendera er att anlita ett företag som heter AV Takmålning.  

 

Det här företaget har gjort riktigt kvalitativt jobb med att måla taket. Det har blivit exakt det resultat som jag hade förväntat. Takmålaren som har varit här var engagerad, kunnig och effektiv. Inget slarv eller fuskmålning här inte! Nu när ROT-avdraget finns blev det riktigt billigt. Jag tycker att det är väldigt bra att det här företaget finns och kan hjälpa till inom takmålning i Falkenberg. Vind och väder här på kusten gör att det kan bli ett större slitage än om huset legat i inlandet så det är verkligen en tjänst som kan behövas lite mer ofta för oss vid kusten än för dem i inlandet. Men idag finns det så många bra färger, det kanske passar bättre med en slags färg i Falkenberg än vad det hade gjort om jag behövt hjälp med takmålning i Gnosjö där jag bodde förut. Jag tycker det känns finfint att få rekommendera er AV Takmålning för det här företaget kan verkligen det här med att måla tak. De kan hjälpa till med takmålning i Falkenberg men även på många andra platser. Är det här en tjänst du behöver hjälp med tycker jag att du ska gå in på deras hemsida. Där får du reda på mer, till exempel i vilka städer det går att få hjälp förutom i Falkenberg. 


Kommentarer är stängda.